miercuri, 16 ianuarie 2013

Rulou cu banane

Va prezint o gustare delicio asa si simplu de preparat.Ramaneti alaturi de mine pentru a invata sa preparati acest desert.

 

Ingrediente:
-300g faina
-2 oua
-1 cana lapte
-2 banane
-200 g dulceata(dupa preferinte)
-150g alune/nuca

Pasul 1.
Preparam aluatul pentru clatitie.Se amesteca faina cu laptele si ouale pana cand se obtine o compozitie omogena cu o consistenta destul de subtire dupa care sa da la frigider 30 de min.

Pasul 2.
Incingem o tigaie si o ungem cu putin ulei/unt dupa care facem aluatul de clatita.

Pasul 3.
Se unge aluatul de clatita cu dulceata,se presara alunele/nucile dupa care se aseaza la un capat o banana decojita.

Pasul 4.
Rulam clatita cat putem de strans.

Se serveste rece deci trebuie lasate la rece cel putin o ora.Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu