Salut micule bucatar, in articolul de astazi iti voi prezenta o cafea "mai speciala".Nu-mi ramane decat sa va spun sa incercati si iar sa incercati!
Anasonul si scortisoara sunt in centrul retetei noastre de astazi, fara alte comentarii pentru a face aceasta cafea aveti nevoie de:
-500 ml cafea
-2 batoane scortisoara
-2 stelute anason
-100g zahar brun
-coaja de portocala
Pasul 1.
Pregatim cafeaua, la acest capitol fiecare o face cum doreste.Eu am facut-o la expresor pentru ca l-am avut la indemana.
Pasul 2.
Punem toate ingredientele intr-o craticioara si aducem cafeaua la punctul de fierbere.Apoi luam de pe foc si lasam 10 min acoperit pentru infuzare.
Pasul 3.
Strecuram cafeaua in cani si o servim calda.
Cam atat cu aceasta cafea condimentata...o reteta relativ simpla care are un plus de mister.
Cred ca e delicioasa, chiar am sa incerc si eu :)
RăspundețiȘtergere