luni, 7 ianuarie 2013

Cafe Mexic(Cafea condimentata)

Salut micule bucatar, in articolul de astazi iti voi prezenta o cafea "mai speciala".Nu-mi ramane decat sa va spun sa incercati si iar sa incercati!


Anasonul si scortisoara sunt in centrul retetei noastre de astazi, fara alte comentarii pentru a face aceasta cafea aveti nevoie de:

-500 ml cafea
-2 batoane scortisoara
-2 stelute anason
-100g zahar brun
-coaja de portocala

Pasul 1.
Pregatim cafeaua, la acest capitol fiecare o face cum doreste.Eu am facut-o la expresor pentru ca l-am avut la indemana.

Pasul 2.
Punem toate ingredientele intr-o craticioara si aducem cafeaua la punctul de fierbere.Apoi luam de pe foc si  lasam 10 min acoperit pentru infuzare.



Pasul 3.
Strecuram cafeaua in cani si o servim calda.

Cam atat cu aceasta cafea condimentata...o reteta relativ simpla care are un plus de mister.

Un comentariu: