Ingrediente:
-250g ciocolata cu lapte sau amaruie in functie de preferinte
-60g zahar pudra vanilat
-2 linguri de cacao
Inainte de toate pentru a va apuca de aceasta reteta trebuie sa aveti formele necesare pentru a turna ciocolata.Va recomand un site bun de unde va puteti aproviziona www.decorix.ro
Astea fiind spuse putem incepe!
Pasul 1
Topim ciocolata la baie de aburi, la foc mic.
Pasul 2
Cand ciocolata s-a topit incorporam zaharul pudra si cacaoa.Mare atentie sa nu lasati prea mult ciocolata la topit pentru ca nu se topeste si mai tare ci se arde.
Obtimen o crema vascoasa pe care o punem intr-o punga cu coltul taiat.
Pasul 3
Turnam ciocolata in formele pe care le aveti la indemana.Si dupa bunul plac ornati pralinele.
Cam atat pentru astazi.Va doresc de pe acum o luna a cadourilor foarte dulce!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu