Ingrediente:
- 2 legaturi leurda
- 3 oua
- un ardei rosu gras
- o conserva de porumb
- 3-4 tije de apio
- 200g pastrama de piept de pui
- 400ml sana
- 3 linguri maioneza light
- 2 lingurite oregano uscat
- 4-5 frunze busuioc verde
- ¼ lingurita nucsoara macinata
- sare si piper dupa gust
- 6 chifle (optional)
- 3 oua
- un ardei rosu gras
- o conserva de porumb
- 3-4 tije de apio
- 200g pastrama de piept de pui
- 400ml sana
- 3 linguri maioneza light
- 2 lingurite oregano uscat
- 4-5 frunze busuioc verde
- ¼ lingurita nucsoara macinata
- sare si piper dupa gust
- 6 chifle (optional)
Pasul 1.
Spalam cu apa din abundenta leurda si o tocam marunt.
Pasul 2.
Spalam si taiem tijele de apio si ardeiul gras in cubulete.
Pasul 3.
Pe masura ce taiem ingredientele le punem pe toate intr-un bol mare.Taiem si pastrama de pui cubulete.
Pasul 4.
Ouale fierte 10 min in apa cu sare le curatam si le taiem si pe ele cubulete.
Pasul 5.
Adaugam boabele de porumb scurse bine.Tocam marunt marunt busuiocul(nu uitati sa-l spalati bine inainte de-al toca).
Pasul 6.
Pentru dressing adaugam sana, maioneza, sare, piper si oregano.Radem si nucsoara peste dress si amestecam bine.Apoi turnam dressing-ul peste salata si amestecam bine.
Pasul 7.
Daca vreti sa impresionati si sa serviti salata la chifle trebuie sa le pregatiti pentru servire.Asadar taiem capacul chiflelor si le scobim in interior cu grija.
Pasul 8.
Umplem fiecare chifla cu salata si asezam frumusel pe platou.
O reteta foarte simpla care arata foarte bine si are un gust exceptional.Este una dintre preferatele mele si v-o recomand cu drag.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu